Partner in personele zaken.

Loopbaancoaching

Gericht op vinden baan elders

Via het programma Vind je baan! doorlopen kandidaten een traject om zich te kunnen richten op een nieuwe toekomst. Belangrijk onderdeel hierin vormt het transitieproces: bewuste aandacht voor de gevoelens van rouw en verlies die een ongewenste baanverandering met zich meebrengen en nieuwe betekenis geven aan het leven zodat de kandidaat niet alleen goed afscheid kan nemen van de oude situatie, maar ook er klaar voor is om een nieuwe situatie aan te gaan. Ik werk aan veerkracht, het inzichtelijk maken van vaardigheden en competenties, het aanleren van verschillende zoekstrategie├źn voor een baan en sollicitatietrainingen. Dit programma wordt zowel als outplacementtraject aangeboden als in het kader van re-integratie tweede spoor.

 

Gericht op duurzame inzetbaarheid

 

Hoe blijft uw medewerker betrokken en gemotiveerd? Welke vaardigheden heeft hij nodig om waarde te blijven leveren voor uw organisatie? Welke vaardigheden en talenten blijven onderbelicht in het huidige takenpakket? In een aantal gesprekken met uw medewerker, maar ook met collega’s en leidinggevende(n) wordt een ontwikkelplan opgesteld om uw medewerker langer voor de organisatie te behouden.

 

BeijerHR

Plantijnweg 30a
4104 BB Culemborg
0345- 250113

info@beijerhr.nl

KvK 56325681
BTW NL128093584B01
BANK NL57INGB0007325404

HR Strippenkaart

U bent werkgever van een kleine tot middelgrote onderneming en u houdt de touwtjes graag zelf in handen. U zit niet te wachten op een grote afdeling HR of op een bureau dat via een duur abonnement uw personele zaken behartigt. Met de HR Strippenkaart koopt u zelf advies in, wanneer het u uitkomt.